Om

Nordlys Viking Craft har funnits sedan 2005. Under dessa 10 åren har vi varit på vikingamarknader och träffar i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Holland, Polen, Finland, Belgien och Færøarna. När vi deltar på ett vikingaevenemang så säljer vi historiskt hantverk och förmedlar kunnskap om vikingatiden. Resten av året arbetar vi med kulturhistorisk konsultverksamhet och med produktion av nya varor.

Nordlys Viking Craft kommer innan slutet av 2015 att öppna en webshop under adressen nordlysviking.com tills dess kan ni följa våra äventyr här på bloggen.

logo nordlys kopi

16 reaktioner till “Om

 1. Hej!
  Jag har köpt örhängen – små breda svarta ringar av ben – av er på vikingamarknaden i Täby kyrkby. Kan jag köpa en ny ”pinne” eftersom en brutits av? Den man sticker genom örat.
  Christina 0765810356

  Gilla

 2. Jag undrar också om man kan handla era fina hantverksgrejer annat än på marknader? Och var står ni härnäst i så fall? Hälsningar C

  Gilla

 3. Hej. Jag är intresserad av att köpa tyger från er. Såg på symässan i gbg. Kan man hitta bilder någonstans? mvh Bitte

  Gilla

 4. Hej Robin, tråkigt att höra att du haft otur med muggen. Om du vill så går det att täta den med lim. Men om du har ett kvitto kvar så kan du också skicka in den till oss, så byter vi ut den. Alternativt komma med den läckande muggen till oss på Gotland i år och byta den mot en ny.
  Mvh
  Elias
  Nordlys Viking

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s